Ir al contenido principal
FUNCIONAMENT DEL JOC

Brawl stars és jugat en horitzontal. Amb la mà esquerra es controla el moviment del personatge (anomenat ''Brawler'') de l'usuari mitjançant una palanca de control, i amb la mà dreta es controla la direcció on es vol disparar.


Amb cada partida guanyada, el jugador/a obté:

          -Trofeus (que es sumen a la puntuació del jugador/a)
          -Experiència i fitxes* (que s'utilitzen per obrir caixes que poden atrogar                   punts de poder per pujar el nivell d'un brawler).
          -Or (que serveix per millorar els brawlers)
Tudo sobre as Fichas - Wiki | Brawl Stars DicasPuzzles | Brawl Stars Conception Wiki | Fandom    Brawl Stars

Hi han dos tipus de fitxes: les que guanyes en els events diaris, i les fitxes que guanyes en cada partida.
Cada 100 fitxes obtingudes de partides, aconsegueixes una caixa petita. I cada 10 fitxes aconseguides dels events diaris, obténs una caixa gran, que conté el doble de recompenses.
A part d'aquestes caixes també hi han les megacaixes, que multipliquen el nombre recompenses per 10 d'una caixa petita. (Només es poden obtenir comprant-les)

Cajas Brawl | Brawl Stars Wiki | Fandom     Cajas grandes | Brawl Stars Wiki | Fandom      Colt Brawlstars brawl BS Brawler Caja Megacaja...


La moneda del joc són les Gemes. S'aconsegueixen comprant-les al menú de la botiga.
Amb les gemes pots comprar megacaixes, or, tiquets d'events, duplicadors de fitxes,diferents aspectes per personalitzar el look del teu brawler i caixes grans.



Comentarios

Entrades

HISTÒRIA Brawl Stars® és un videojoc per a dispositius Android© i Iphone©, creat per  Supercell ©. La versió de prova va ser llençada el 7 de juny de 2017, únicament a Canadà, sense cap temàtica. No va ser fins el 12 de desembre de 2018 quan va ser llançat a la versió global, amb la temàtica de l'oest.          (Inicis del joc al 2017 a la versió de Canadà)  (Versió global actual 2020) Aquí tenum un vídeo d'un Youtuber que es dedica a penjar vídeos sobre aquest videojoc, on ens explica l'història de Brawl Stars®.