Ir al contenido principal
HISTÒRIA


Brawl Stars® és un videojoc per a dispositius Android© i Iphone©, creat per Supercell©.
La versió de prova va ser llençada el 7 de juny de 2017, únicament a Canadà, sense cap temàtica. No va ser fins el 12 de desembre de 2018 quan va ser llançat a la versió global, amb la temàtica de l'oest.


        Why supercell, why : Brawlstars

(Inicis del joc al 2017 a la versió de Canadà)

Brawl Stars: 17 consejos (y algún extra) para dominar el nuevo ...

 (Versió global actual 2020)

Brawl Stars Halloween Event Music MENU ( 10 Minute ) - YouTube
Aquí tenum un vídeo d'un Youtuber que es dedica a penjar vídeos sobre aquest videojoc, on ens explica l'història de Brawl Stars®.

      

Comentarios

Entrades

FUNCIONAMENT DEL JOC Brawl stars és jugat en horitzontal. Amb la mà esquerra es controla el moviment del personatge (anomenat ''Brawler'') de l'usuari mitjançant una palanca de control, i amb la mà dreta es controla la direcció on es vol disparar. Amb cada partida guanyada, el jugador/a obté:            -Trofeus  (que es sumen a la puntuació del jugador/a)            -Experiència i fitxe s* (que s'utilitzen per obrir caixes que poden atrogar                   punts de poder per pujar el nivell d'un brawler).            -Or  (que serveix per millorar els brawlers)      Hi han dos tipus de fitxes:  les que guanyes en els events diaris ,  i les fitxes que guanyes en cada partida . Cada 100 fitxes obtingudes de partides, aconsegueixes una  caixa petita . I cada 10 fitxes aconseguides dels events diaris, obténs una  caixa gran , que conté el doble de recompenses. A part d'aquestes caixes també hi han les  megacaixes , que multipliquen el nomb